Signature Productions

Bori Mami étterem és Portéka Gyöngyösön

Sándor Béla és üzlettársai mertek nagyot álmodni és 2014-ben életre hívták a Bori Mami koncepcióját. Gyöngyösön, a Mátra lábánál egy olyan éttermet vizionáltak, ami kicsit több mint a környék hagyományai által diktált gasztronómia. Kicsit elcsépeltnek tűnhet, de a minőségi alapanyagok felhasználása, a fenntarthatóság, a falusi gourmet és a slow food fogalmai és indentitása már a kezdetekről a koncepció részei Bori Maminál. 2014 eleje óta dolgozunk velük együtt jóban rosszban.

Az első grafikai tervezések és általunk szervezett fotózások óta rengeteg idő telt, a tartalmak minősége az étterem sikereivel együtt fejlődött. A tulajdonosok pozitív hozzáállásának köszönhetően szerencsénk volt az összes marketing újdonságot kipróbálni, nekünk volt először éttermes Instagram üzleti oldalunk, fejlett videós tartalmakkal is mi rukkoltunk elő először a környéken.

Országos szinten is egyedülálló módón minden Gourmet fesztivált megelőzően kampányfilmeket készítünk jelenlétünkről, és ezen kampányok hatására már hosszú évek óta fesztivál győztes étteremként térhetünk haza, amely igazán büszkeséggel tölt el mindannyiunkat.

A tartalomgyártáson és grafikai tervezéseken kívül cégünk kezeli a Bori Mami és a 2020-ban útjára indult Portéka üzlet social media oldalait és hirdetéseit szoros partnerségben Sándor Bélával.

www.borimami.hu
https://www.facebook.com/borimami.hu/
https://www.instagram.com/borimami.hu/

Arculattervezések

ÜGYFÉL

Bori Mami

DÁTUM

2014 -

KATEGÓRIA

Marketing stratégia, social media és hirdetés kezelés, tartalomgyártás