Rólunk

Csapatunk tagjai összesen több mint 50 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Legyen szó a marketing folyamatok teljes irányításáról, vagy tartalom gyártásról, mi nem csak elköltjük a pénzed és hátra dőlünk, valódi új motort építünk a vállalkozásod gépezetébe!

Antal Tamás

social media manager

2009 óta foglalkozik online marketinggel, nevéhez köthető több sikeres rendezvény, és fesztivál teljes reklámjának tervezése és kivitelezése. Kezdetektől marketing megvalósítója, a Gourmet Fesztivált is megjárt Bori Mami étteremnek. Brand managere a Used Disco formációnak.

Brunda Mátyás

production manager

2004 óta “vendéglátós” majd ezzel párhuzamosan folyik bele az adott üzletek kommunikációjába, stratégiájába és az eszközök gyártási folyamataiba. Nevéhez fűződik a TESLA klub 2016-os teljes rebranding-je és a vizuális tartalmak koordinációja, illetve a 2011 óta koordinál professzionális gyártásokat a a fesztivál merchandisingoktól az asztali kártyákig.

Valkai Gábor

fotós

Idén lesz 20éve, hogy professzionális fotózással foglalkozik a rendezvényektől kezdve (esküvő, zenei partik, ballagások, céges rendezvények) a beltéri hangulat képeken át a tárgy és ételfotózásig. Utóbbi nagyobb munkái közé tartozott a Porche Hungária 2015-ös Macan bemutatója, illetve 2014-2015 között az Akvárium Klub, majd ezt követően a main napig a TESLA.klub hivatásos fotósa.

Fuchs Erik

kreatív

Kaligráfia és kézzel rajzolt felületek mestere. Közel 10 éve már, hogy szabadúszóként rajzolja Budapest top helyeinek tábláit, kirakatait belső kommunikációs felületeit. Szinte nincs is olyan budapesti, aki nem találkozott volna gyönyörűszép kézzel rajzolt betűivel!

Ismerd meg széleskörű szolgáltatásainkat!

Úgy alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy minden megrendelő megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást.